Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LaCie Network Space mediaserver

LaCie komt met de Network Space, ontworpen door topdesigner Neil Poulton. De Network Space, een opslag- en mediaserver voor netwerken, is speciaal ontwikkeld voor gebruik thuis of op kleine kantoren. De server is beschikbaar met de capaciteiten 500 GB tot 1 terabyte.

De door Neil Poulton ontworpen Network Space van LaCie is volledig plug-and-play. Via de Ethernet-poort aan de achterkant kan de gebruiker het apparaat op de router aansluiten; daarna kunnen direct bestanden worden gedeeld via het lokale draadloze netwerk (lan).

LaCie levert de Network Space met twee aparte shareware-programma's. Het ene programma maakt de server toegankelijk voor alle gebruikers, het andere is beveiligd met een wachtwoord. De server beschikt tevens over de Network Agent-software van LaCie, wat de toegang tot data en programma's sneller en eenvoudiger maakt.

De Network Space van LaCie is in staat multimediabestanden te streamen via mediaspelers die DLNA-compatibel zijn (Digital Living Network Alliance). Door de DLNA-software kan de gebruiker de LaCie-server eenvoudig draadloos koppelen aan bijvoorbeeld pc's, gameconsoles, consumentenelektronica en mobiele apparaten. De server is eveneens FTP-toegankelijk. Hierdoor kan de gebruiker vanaf een statisch IP-adres bestanden op afstand uploaden en downloaden, zelfs in het buitenland.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.