Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Western Digital 750GB- en 1TB-drive

 

Western Digital heeft twee SATA-drives aan zijn portfolio van opslagsystemnen voor de zakelijke markt toegevoegd. De RE3-serie kent nu ook 750GB-versie en een 1TB-exemplaar. De nieuwe harde schijven zijn geruislozer en beschikken over verbeterde koeling.

De RE3 750 GB en 1 TB SATA-schijven van Western Digital zijn bedoeld voor een veeleisende it-opslagomgeving. De twee harde schijven beschikken over 32 MB cachegeheugen en bieden verbeterde trillingstolerantie en schokbestendigheid. Bovendien zijn ze voorzien van nieuwe elektronica, waardoor de prestaties met ongeveer twintig procent zijn verbeterd en zelfs met zestig procent in trillingrijke omgevingen. Daarnaast zijn de RE3-harde schijven betrouwbaarder door de verbeterde functionaliteit die de harde schijven en de gegevens daarop beschermt. Ook zijn de harde schijven geruislozer en beschikken ze over betere koeling dan schijven van de vorige generatie.

De RE3-harde schijven beschikken over Native Command Queuing (NCQ), Time-Limited Error Recovery (TLER) en een uitgebreide en verbeterde testprocedure voor betrouwbaarheid. Dit zijn de criteria waaraan de huidige veeleisende bedrijfsapplicaties moeten voldoen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2686774). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×