Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw design Eminent EM4050 wLINK

 

Leverancier van netwerkproducten en computeraccessoires Eminent heeft het design van de EM4050 wLINK 54Mbps draadloze router vernieuwd. Bij de vormgeving is gezocht naar de optimale combinatie tussen esthetische aspecten en functionaliteit van de wLINK.

De EM4050 wLINK 54Mbps draadloze router van Eminent was volgens de producent toe aan een nieuw design. Het bedrijf heeft een nieuw ontwerp voor de wLINK ontwikkeld, waarbij een stijlvolle vormgeving en fraaie afwerking de boventoon voeren. De hoekige vormen van het eerdere ontwerp van de Eminent wLINK hebben plaatsgemaakt voor glooiende lijnen. Dankzij de witte bovenkant behoudt het apparaat een frisse uitstraling. Het nieuwe design zal Eminent op termijn ook gebruiken voor de EM4420 Kabel en ADSL Router.

De wLINK van Eminent voorziet gebruikers van een draadloos netwerk met een maximale doorvoersnelheid van 54Mbps. De vier ingebouwde LAN-poorten maken het mogelijk om pc's of notebooks bekabeld aan te sluiten. Het instellen van het netwerk én de beveiliging gebeurt met behulp van de Nederlandstalige installatiewizard op cd-rom. Heldere uitleg en duidelijke afbeelding helpen de gebruiker om het apparaat snel en eenvoudig in gebruik te nemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2682675). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×