Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DigiPoS ‘The Next Generation' retail PC's

 

PC-PoS Benelux, onderdeel van de DigiPoS Store Sollutions Group, start met de distributie van de ‘The Next Generation' DigiPoS retail pc's. De nieuwe DigiPoS RA 8000 en DigiPoS Dynamic Blade zijn de perfecte aanvulling op het huidige gamma retail pc's en hebben alle eigenschappen voor de detailhandel gecombineerd met de mogelijkheden voor narrowcasting.

De eerste modellen in de ‘The Next Generation' DigiPoS retail pc's van PC-POS luisteren naar de namen DigiPoS RA 8000, DigiPoS Dynamic Blade en DigiPoS Retail Core PC. De Compacte RA 8000 is standaard voorzien van 4xRS232, 2xUSB, 3xPowered USB (1x24V, 2x12V), 24V printer, RJ11 kassalade, Sound, 10/100, VGA en DVI aansluitingen. Op de DVI kan men standaard een tweede monitor aansluiten die men voor narrowcasting kan gebruiken. Op het gebied van procesoren heeft men keuze uit een Intel Celeron D 3.2Ghz of een Intel Core2 Duo.

De Dynamic Blade panel-pc met Intel Celeron M 1Ghz processor is ingebouwd in het 15-inch lcd touch panel en kan worden geplaatst op een DigiPole Stand waarop men de Dynamic Blade PC met een extra monitor voor narrowcasting kan monteren. De Dynamic Blade beschikt over 3 Powered usb-poorten (2x12V en 1x24V), Sound en DVI poort voor tweede monitor. De pc is uitgerust met de Back Pack technologie, hierdoor kan men binnen enkele seconden zowel de harde schijf als het complete moederbord verwisselen.

De DigiPoS Retail Core PC is volgens de producent uniek in zijn soort en heeft een stroom verbruik van minder dan een 20 Watt. Naast het lage stroomverbruik beschikt de Retail Core over specifieke DigiPoS eigenschappen zoals 10/100, 2xRS232, 2xUSB, 2xPowered USB (1x12V en 1x24V), Sound en DVI poorten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2681499). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×