Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epson inkjetprinters voor de klein-zakelijke markt

 

Epson introduceert drie nieuwe inkjetprinters voor de zakelijke markt. De Stylus Office BX600FW is een 4-in-1 oplossing voor het kleine kantoor. De kleinere Stylus Office BX300F is bedoeld voor het zogenoemde thuiskantoor. De nieuwe Stylus Office B40W is een zakelijke single function printer.

Epson heeft het printerportfolio uitgebreid met drie nieuwe apparaten die gebruik maken van vier afzonderlijke kleurencartridges. Deze cartridges hebben een grote capaciteit en bereiken een prijs per pagina die vergelijkbaar is met die van laserprinter.

De nieuwe Stylus Office BX600FW voorziet in de uiteenlopende behoeften van meerdere gebruikers en is te delen via Wi-Fi of Ethernet. Met behulp van de bijgeleverde softwarebundel kan de gebruiker het scannen, delen, bewerken en sorteren van documenten eenvoudig in goede banen leiden. De 4-in-1 printer levert een afdruksnelheid tot 38 pagina's per minuut.

De nieuwe Stylus Office BX300F 4-in-1 is bescheiden in omvang, maar biedt mogelijkheden die in alle behoeften van een modern thuiskantoor voorzien. Dankzij het nieuwe besturingspaneel is faxen nu eenvoudiger neemt de productiviteit toe.

De Epson Stylus Office B40W is in de ogen van Epson de ideale bureauprinter voor bijvoorbeeld het directiekantoor. Het apparaat heeft geen opwarmtijd, kan tot aan 38 pagina's per minuut afdrukken en verbruikt weinig energie. Epson zet de Stylus Office B40W op de markt als alternatief voor laserprinters. De printer is ook geschikt voor het kleine kantoor. Het ingebouwde draadloos netwerk en de Ethernet-connectiviteit zorgen ervoor dat het delen van de printer door meerdere gebruikers probleemloos verloopt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2680479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×