Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Notebook-koeler van Targus

Targus, producent van notebook tassen en aanverwante notebook accessoires, introduceert het Heat Defense Panel. Deze ‘onderzetter' zorgt voor een extra afkoeling van een notebook. Hierdoor wordt volgens de leverancier de levensduur van de batterij verlengd en de prestatie van de computer verbeterd.

De technologie van een notebook is compact, en een systeem dat in gebruik is, geeft daardoor veel warmte af - zelfs in de stand-by stand. Als een notebook in de tas, op tafel of op schoot ligt, kan de warmte niet wegkomen. Dit is nadelig voor de levensduur van de batterij en voor de prestatie van de computer. Daarbij komt dat de interne ventilator van een notebook hinderlijk geluid veroorzaakt voor de notebook gebruiker.

De huidige afkoelingsmethoden voor notebooks verbruiken stroom en produceren verhoudingsgewijs hinderlijk geluid. Deze oplossingen zijn niet handig als een notebook op andere plaatsen wordt gebruikt dan op tafel.

Het nieuwe Heat Defense Panel van targus biedt een aantal voordelen in vergelijking met de bestaande oplossingen. Het Heat Defense Panel zorgt voor actieve koeling van een notebook, zonder stroomverbruik. Het panel is geluidloos, klein en makkelijk mee te nemen. Het betekent ook dat de levensduur van de batterij wordt verlengd, de computerprestatie verbeterd en het comfort optimaal is.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.