Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kingston Technology DataTraveler 101 USB

 

Kingston Technology introduceert de DataTraveler 101, een design usb-flashdrive met beveiligingssoftware. De nieuwe DataTraveler is beschikbaar in felle, trendy kleuren. Tegelijkertijd introduceert Kingston Technology 16 GB versies van de al bestaande DataTraveler 100 en de DataTraveler 400 met MigoSync software.

Het nieuwste model in de DataTraveler familie van Kingston Technology is de DataTraveler 101, met een trendy uiterlijk en verkrijgbaar in de kleuren cyaan, rose en geel. De capaciteiten lopen op tot 8 GB. Dankzij de meegeleverde Secure Traveler software kunnen gebruikers een deel van de drive beschermen met een persoonlijk wachtwoord.

De bestaande DataTraveler 400 met MigoSync geeft de gebruiker de vrijheid op verschillende pc's door te werken alsof men achter de eigen pc zit. Persoonlijke instellingen zoals e-mails en browsersettings zijn op de drive opgeslagen, zodat de ‘eigen' pc verschijnt zodra de DataTraveler 400 MigoSync in de usb-poort van een willekeurige pc wordt geplaatst. Zonodig, worden gegevens en software over en weer gesynchroniseerd.

Bij het kleinste ‘familielid', de DataTraveler 100, is ‘eenvoud' het sleutelwoord. In een heel kleine behuizing kan een grote hoeveelheid gegevens worden opgeslagen. De capaciteiten variëren van 2 tot en met 16 GB. De usb-connector kan eenvoudig en veilig worden ingeschoven, zodat géén los kapje in het oog gehouden hoeft te worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2677370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×