Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Beheer voor routing-, switching- en beveiliging

 

Juniper Networks breidt zijn netwerk- en beveiligingssoftware uit met Network and Security Manager (NSM). NSM biedt geïntegreerde beheermogelijkheden voor de routing-, switching- en beveiligingsinfrastructuur van Juniper.

De netwerk- en beveiligingssoftware Network and Security Manager (NSM) ondersteunt het centraal beheer van de J-serie-servicerouters en van Ethernet-switches in de EX-serie. Daarnaast kan het de Secure Access SSL VPN & firewall/VPN en de Intrusion Detection & Prevention appliances centraal beheren. Dit geldt ook voor de nieuwe Unified Access Control-oplossing (UAC).

Bedrijven met intensief netwerkverkeer kunnen met NSM hun netwerkinfrastructuur consolideren en vereenvoudigen. Hierdoor zijn ze in staat hun beveiliging te maximaliseren, de kosten te reduceren en het beheer makkelijker te maken.

De oplossing omvat mogelijkheden voor beleids- en hardwareconfiguratie, monitoring- en rapportagetools, en het opsporen van potentiële netwerkbedreigingen. NSM ondersteunt inzet en beleidsontwikkeling op basis van NSMXpress en de NSM Central Manager van Juniper Networks. Naast het gecentraliseerde beheer van de routing-, switching- en beveiligingsinfrastructuur zijn de nieuwe functies: consistente monitoring van alle netwerk- en beveiligingsproducten van Juniper, invoeren van netwerkbrede beleidsveranderingen voor het terugdringen van bedreigingen, ‘Policy versioning' met rollback-mogelijkheden, efficiënt, gecentraliseerd en netwerkbreed beheer, XML-schemagebaseerde beheerarchitectuur voor uitbreidingen en SOAP/XML-API voor eenvoudige integratie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2671492). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×