Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC Display Solutions 26-inch breedbeeld-lcd

 

Met de 26-inch Widescreen-LCD NEC MultiSync EA261WM brengt NEC Display Solutions het tweede model van de nieuwe NEC MultiSync EA-serie op de markt. Als opvolger van de NEC MultiSync 70-serie combineert de EA-serie beeldkwaliteit met milieuvriendelijkheid.

Bij de nieuwe NEC MultiSync EA261WM heeft de monitorfabrikant grote nadruk op de milieuvriendelijkheid gelegd. De 26-inch monitor beschikt over het EPEAT-label in de categorieën zilver (in de witte uitvoering) en goud (model in zwart). Voor de EPEAT Gold-kwalificatie voldoet NEC Display Solutions bijvoorbeeld aan 23 verplichte en 21 optionele criteria. Het certificaat bewijst de ecologische verdraagzaamheid van de monitor. In de EPEAT-beoordeling worden factoren als energieverbruik en -efficiëntie, gebruik van schadelijke stoffen, recycling, verpakking en productiewijze gewogen.

Een verdere innovatie is de Carbon Footprint-teller in het on-screen-menu, waarmee de actuele CO2-uitstoot van de lcd-monitor wordt aangegeven. Bij inschakelen van de EcoMode wordt de helderheid van het beeldscherm beperkt tot maximaal vijftig procent van de maximale capaciteit. Deze instelling zorgt ook voor een daling van de CO2-uitstoot van de lcd-monitor. Aanvullende certificeringen zoals Energy Star (versie 4.0), Energy Label en RoHS onderstrepen de manier waarop NEC Display Solutions omgaat met milieubescherming.

Naast milieuvriendelijke technologieën en materialen biedt de MultiSync EA261WM volgens NEC een hoge energie-efficiëntie bij het gebruik. Vandaar dat deze monitor met name ideaal is voor ondernemingen die een groot aantal lcd-monitoren in gebruik hebben. De monitor verbruikt in de On-modus 82 Watt; in de EcoMode daalt het verbruik naar zeventig Watt en in Stand-by zelfs tot minder dan twee Watt. Door NTAA (Non Touch Auto Adjustment) wordt de correcte instelling van de lcd-monitor gegarandeerd. Deze functie test en optimaliseert de monitorinstellingen tijdens het gebruik.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2661981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×