Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys breidt Microsoft Online Services uit

 

Unisys Corporation maakt bekend dat het Microsoft services portfolio wordt uitgebreid met maatwerkaanbod op basis van Microsoft Online Services. Daaronder vallen Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Live Meeting, en Microsoft Office Communications Online.

Door de toevoeging van Microsoft Online Services aan het dienstenportfolio krijgen Unisys gebruikers de beschikking over de laatste Exchange-versies en -updates. Unisys kondigt ook support aan voor het nieuwe Microsoft Online Services partner programma.

Unisys Email Management solution, onderdeel van de portfolio van het IT Outsourcing (ITO) aanbod, biedt klanten de mogelijkheid om snelle en accurate beslissingen te nemen, direct toegang te krijgen tot informatie en onderling verbonden te zijn, ongeacht geografische locatie en mobiele omgeving.

Met deze Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen kunnen cio's de eigen it'ers vrijhouden voor specifieke omzetgenererende projecten en zijn ze ze niet kwijt aan onderhoud en reparatie van de infrastructuur. De oplossingen bevatten de volgende services: vereenvoudigde en standaard e-maildiensten, prijs is gelieerd aan gebruik, de mogelijkheid om in gemengde omgevingen te functioneren met verenigde directory services, lifecycle managed services ondersteund door service-level agreements (sla's), geografische en locatieonafhankelijke support met afleveroptie op de locatie van de klant en op SaaS-gebaseerde e-maildiensten

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2659159). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×