Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ricoh brengt nieuwe Gelprinters op de markt

 

Ricoh zet vier nieuwe printermodellen die gebruik maken van geltechnologie op de markt, de Aficio GX 2500, GX 3000S, GX 300SF en GX 3050SFN. Het afdrukken met gel is volgens Ricoh efficiënt, want het combineert de snelheid en verbruikskosten van een laserprinter met de relatief lage aanschafkosten van inkjetprinter.

De kleinste van de vier nieuwe gelprinters van Ricoh, de Aficio GX 2500, combineert gebruiksvriendelijke frontbediening met hulpprogramma's voor eenvoudig beheer. De handige waarschuwingsfunctie per e-mail, maar ook het beveiligd afdrukken via de rpcs-driver, maken dit apparaat eenvoudig in het gebruik. Daarnaast is dit model onderhoudsarm en bezit het een praktische teller om het afdrukvolume bij te houden.

De Aficio GX2500 haalt een constante afdruksnelheid van maximaal 28 afdrukken per minuut. De snel drogende Liquid Gel geeft duurzame, heldere kleurenafdrukken met een resolutie van 1200 dpi. In de ‘Level Color mode' kan men snel afdrukken in kleur voor dezelfde prijs als zwart-wit. Daarnaast worden kosten bespaard omdat er geen speciaal papier nodig is.

De GX 3000S, GX 300SF en GX 3050SFN zijn snelle en kostenefficiënte kleurenmultifunctionals die bedrijfsdocumenten met een hoge snelheid tot 29 pagina's per minuut produceren. Er is een verbeterde bedrijfsefficiency en productiviteit met de functie voor automatisch dubbelzijdig afdrukken. De drie nieuwe modellen zijn complete A4-multifunctionals (printen, kopiëren, scannen en faxen), die kostenbesparend zijn dankzij het all-in-one ontwerp en de afzonderlijk vervangbare kleurencartridges.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2656188). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Ricoh
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×