Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LifeSize telepresence in de Benelux

GO Telecom, importeur en distributeur van voice- en videocommunicatiesystemen, heeft de Telepresence 2000- en 6000-serie van LifeSize toegevoegd aan het assortiment. GO Telecom biedt de Telepresence-series Benelux-wijd aan en verzorgt daarbij tevens de installatie en het onderhoud.

De LifeSizeTelepresence 2000-serie wordt door GO Telecom geleverd in uitvoeringen met LifeSize Room, LifeSize Team MP of LifeSize Express en samen met een RVS-meubelstuk en een professionele 50 inch Pioneer-plasmamonitor (True High Definition).

De Telepresence 6000 is een complete HD-video conferentieoplossing inclusief LifeSize Room HD-videoconferentiesysteem, twee 50 inch Pioneer-plasmamonitoren en een design meubelstuk. Multipoint-conferenties en data sharing zijn mogelijk tussen zes partijen.

Naast het aanbod van producten die ervoor kunnen zorgen dat het milieu minder belast wordt, is GO Telecom sinds 3 juli ook aangesloten bij de stichting ‘Trees for Travel'. Deze stichting zal voor elk verkocht Telepresence-systeem een boom planten in een regenwoud.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.