Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zes Merconet optical time domain reflectometers

 

Merconet heeft het productpakket uitgebreid met zes nieuwe optical time domain reflectometers (OTDR's). Daarmee worden glasvezelverbindingen gemeten en gecertificeerd en wordt een certificatierapport gemaakt.

De nieuwe optical time domain reflectometers van Merconet meten de demping, het verlies, de verzwakking en breuken bij fiber en splices. De OTDR's zijn het juiste gereedschap voor aanleg, onderhoud en herstel van kabels en zijn ook uitermate geschikt voor educatieve doeleinden. De OTDR's zijn nauwkeurig en daardoor ook te gebruiken in het laboratorium, compact en stevig voor gebruik in het veld, leverbaar voor multimode en singlemode met ST- of FC-connector of beide. Deze OTDR's worden gebruikt in combinatie met een laptop of pc die is voorzien van een usb-aansluiting en hebben geen aparte voeding nodig omdat ze gevoed worden via de usb-aansluiting van de laptop of pc.

De OTDR's worden met software via de laptop of pc bediend. Alle metingen worden in een certificatierapport weergegeven, opgeslagen, afgedrukt en geanalyseerd. De software is geschikt voor Windows 9x/NT/2000 en XP versies met Bellcore *.sor formaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2648452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×