Managed hosting door True

HP biedt datacenter-in-een-box

Gebruikers die snel en eenvoudig de datacentercapaciteit willen vergroten kunnen bij HP terecht voor het HP Performance Optimized Data Center (HP POD). Het is een compact en energiezuinig datacenter, speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van een breed aanbod aan industriestandaard technologie.

De uitbreiding van het portfolio met het HP Performance Optimized Data Center (HP POD) past in een reeks van producten en oplossingen die ‘dienstenaanbieder' HP introduceert om klanten te helpen de snelgroeiende behoefte aan capaciteit en informatieopslag het hoofd te bieden. Zoals de Extreme storage oplossing en de ‘twee in één'-bladeserver, de HP ProLiant BL2x220c G5. Steeds meer organisaties willen en kunnen zo voorbereid zijn op de toenemende trend van cloud-computing, waarbinnen HP bedrijven en eindgebruikers helpt om ict-diensten ‘as a service' te kunnen aanbieden.

Groeiende it-omgevingen en toenemende energiekosten leggen een toenemende druk op organisaties. Uitbreiden of upgraden van bestaande datacenters is tijdrovend en kostbaar. HP POD ondersteunt een grote diversiteit aan technologieën van zowel HP als andere partijen. Klanten hebben zodoende meer keuze om de oplossing te kiezen die bij hun it-infrastructuur past. In een scheepscontainer met een vloeroppervlak van nog geen dertig vierkante meter kunnen meer dan 3500 compute notes of 12.000 LFF hard drives. Een standaard datacenter gebruikt hiervoor al snel honderd vierkante meter.

Een HP POD wordt binnen zes weken bij de klant afgeleverd en aangeboden met HP POD Infrastructure Services, inclusief assessment, voorbereiding en uitrol services, alsmede het ontwerp van het datacenter en planning dankzij EYP Mission Critical Facilities, een HP-bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.