Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

U Cool afwasbaar toetsenbord

 

Man & Machine, gespecialiseerd in hygiënische toetsenborden en muizen, levert een bijdrage aan een schone werkplek met de introductie van het U Cool toetsenbord. Dit nieuwe afwasbare toetsenbord kan worden afgespoeld en kan zelfs volledig worden ondergedompeld in water.

Omdat het U Cool-toetsenbord van Man & Machine grondig schoongemaakt kan worden blijven veel minder bacteriën achter en zijn de gezondheidsrisico's voor gebruikers beperkt. Het toetsenbord is van binnen volledig afgesloten waardoor het bestand is tegen water, koffie en zelfs de meeste schoonmaakmiddelen. Onder elk toetsenvak zijn afwateringgootjes aangebracht waardoorheen vloeistoffen worden afgevoerd voordat deze schade kunnen veroorzaken. Het U Cool toetsenbord heeft dezelfde toetsaanslag als een normaal toetsenbord.

In tegenstelling tot andere aanbieders maakt Man & Machine geen gebruik van zilverionen om bacteriën uit te schakelen. De mogelijke risico's voor het milieu en de volksgezondheid van deze nanodeeltjes zijn namelijk een steeds grotere bron van zorg. Binnen het assortiment van Man & Machine, dat uit een groot aantal compleet afgesloten, desinfecteerbare toetsenborden bestaat voor klinische doeleinden, vormt de U Cool een goedkoper alternatief voor een bredere markt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2643984). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×