Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Compellent Storage Center en Enterprise Manager

 

Compellent introduceert zijn Storage Center en Enterprise Manager op de Nederlandse markt. Storage Center is het san (storage area network) van het bedrijf, en Enterprise Manager is een srm-programma (storage resource management).

Storage Center en Enterprise Manager van Compellent bieden een krachtige manier voor de planning en het beheer van opslagresources, terwijl het stroomverbruik in het datacentrum wordt geminimaliseerd, ondanks de voortdurend stijgende gegevensgroei.

Storage Center, het san van Compellent, is een opslagsysteem binnen een netwerk dat gegevens binnen het volume beheert, zodat de voordelen van opslaggebruik (geautomatiseerde tiered storage en thin provisioning) worden versterkt. De softwaretoepassingen, waaronder Fast Track, Thin Import en Free Space Recovery, elimineren de noodzaak voor schijven in het datacentrum, zodat de totale exploitatiekosten en het totale energieverbruik op een effectieve manier kunnen worden verlaagd.

Enterprise Manager is ontwikkeld voor gebruik met Storage Center en vereenvoudigt het san-beheer via geautomatiseerde srm-functies. Geautomatiseerde rapporten over opslaggebruik en prestaties zetten het gebruik van virtualisatietechnologieën binnen Compellent, zoals thin provisioning, continue snapshots en geautomatiseerde tiered storage, om in echte ict-kostenbesparingen.

Compellent wordt in Nederland vertegenwoordigd door Erudict, Inter Access en StorageSupport.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2643834). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×