Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WD My Book Mirror Edition

 

Western Digital komt met de My Book Mirror Edition-opslagsystemen. Met hun dubbel uitgevoerde harddisk slaan deze systemen data automatisch twee keer op doordat Western Digital het systeem heeft voorzien van mirroring. Zo zijn gebruikers altijd verzekerd van maximale gegevensbescherming.

Collecties met foto's, muziek en video's en de opgeslagen data op pc's en laptops nemen zienderogen toe in omvang en aantal. Verlies van deze waardevolle gegevens is het laatste wat de gebruiker wil. Vandaar dat de vraag naar eenvoudige en veilige opslagapparatuur, zoals een externe harde schijf, ook toeneemt. WD biedt met de My Book Mirror Edition extra zekerheid dat deze gegevens veilig zijn opgeslagen. De technologie voor gespiegelde dataopslag maakt de dual-drive systemen tot de ideale opslagoplossing voor iedereen die behoefte heeft aan extra opslagzekerheid, zoals fotografen, thuisgebruikers en zakelijke gebruikers, werkzaam in kleine kantooromgevingen.

De nieuwe opslagsystemen voor Windows bieden onder meer USB 2.0-aansluiting voor flexibiliteit en gebruiksgemak, standaardconfiguratie in RAID 1 (Mirrored), de mogelijkheid voor configureren in RAID 0 (Striped), maximale capaciteit van 2TB en fluisterstille werking doordat het harddisksysteem geen ventilator heeft.

Bij de My Book Mirror Edition wordt (beheer)software geleverd voor continue en automatische back-up. Hiermee kunnen gebruikers tegelijkertijd gegevensveranderingen opslaan en direct back-uppen op de gespiegelde schijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2641979). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×