Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zero Creative xyZ 3D Displays in Benelux

 

Zero Creative introduceert het xyZ 3D Display in de Benelux. Met dit beeldscherm is het mogelijk om echte diepte te onderscheiden in een beeldscherm. Het xyZ 3D Display wordt in China door Super Perfect geproduceerd.

In tegenstelling tot normale beeldschermen, zoals een tv of computermonitor, biedt een xyZ 3D Display de mogelijkheid om bepaalde beeldelementen letterlijk uit het scherm naar voren te laten komen, zonder gebruik van hulpmiddelen zoals een speciale 3D-bril.

Het xyZ 3D Display zou over enkele jaren de opvolger kunnen worden van de tv's en beeldschermen zoals we die nu kennen. Na een evolutie van zwart/wit naar kleur naar flatscreen zou een volgende stap kunnen worden gemaakt naar echte diepte (3D) perceptie.

In eerste instantie komt het xyZ 3D Display in drie formaten op de markt, te weten 19-, 24- en 46-inch. Deze schermen kunnen zakelijk worden ingezet als bijvoorbeeld eyecatcher tijdens speciale evenementen of als exclusief interieur element. Bij de xyZ 3D Displays wordt standaard ook een aantal software plugins geleverd die het mogelijk maken om bepaalde, reeds bestaande, computerspellen en -applicaties, realtime, echt in 3D te ervaren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2641961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×