Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: vergulde MacBook Air

De MacBook Air is al een hebbeding, voor de business-patser. Maar de überpatser kan dit overtreffen, door een vergulde MacBook Air te bestellen bij Computer Choppers in de Verenigde Staten.

De MacBook Air is bij de onthulling zowel bejubeld als afgekraakt. De ultraplatte en lichte Apple-laptop is namelijk fraai, krachtig en ultraplat. De machine is echter ook duur, niet voorzien van alle voorzieningen en toch niet de eerste of platste ter wereld. Maakt niet uit voor de patser, vooral de business-patser die hier prima mee kan mailen, websurfen, presentaties geven en natuurlijk vooral: ermee gezien kan worden.

Logo in diamantjes

Die gelukkige eigenaar valt nu af te troeven. Het Amerikaanse bedrijfje Computer Choppers voorziet de MacBook Air van een gouden laagje en voert het Apple-logo uit in diamantjes. Kost zeker een paar centen, maar dan heb toch ook echt wat.

Nee, nog altijd niet een ultraplatte laptop compleet met dvd-brander en meerdere usb-poorten. Maar wél eentje die afgunst oproept en overvallers aantrekt. Dus show 'm niet overal.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.