Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vijf nieuwe voedingen van Eminent

 

Eminent biedt voor bescherming van kostbare computers en bestanden tegen stroomuitval en spanningspieken vijf nieuwe uninterruptible power supplies. Van de vijf nieuwe UPS'en zijn er twee zogenaamde rack-modellen. De voedingen hebben een vermogen variërend van 600VA tot 1600VA.

Leverancier van netwerkproducten en computer supplies Eminent heeft de productgroep ‘Voeding' uitgebreid met vijf uninterruptible power supplies (ups): EM3980 UPS 600VA, EM3982 UPS 1000VA, EM3984 UPS 1600VA, EM3986 UPS 1000VA Rack, EM3988 UPS 1600VA Rack. Afhankelijk van het model geeft de ingebouwde batterij 10 tot 30 minuten de tijd om bestanden op te slaan en de computer correct af te sluiten tijdens een stroomstoring.

Zodra de spanning wegvalt, klinkt een geluidsalarm. De bijgeleverde software slaat automatisch bestanden op en sluit de computer correct af tijdens een stroomstoring. De aansluitingen op de achterkant beveiligen telefoonleidingen en netwerken tegen spanningspieken. De cpu-besturing zorgt voor een stabieler voltage en frequentie, en biedt betere bescherming tegen spanningsuitval, kortsluiting, overbelasting, voltage fluctuaties en spanningspieken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2638126). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×