Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Speed-Link Presenter PC Wireless Mouse

 

Speciaal voor gebruik bij powerpoint presentaties brengt Speed-Link de Presenter PC Wireless Mouse op de markt. De muis beschikt over een aantal ‘verborgen' bedieningsknoppen waarmee bij presentaties diverse handelingen worden geactiveerd.

De Presenter PC Wireless Mouse is niet zomaar een muis. Naast knoppen en functief voor het reguliers ‘muizen'zijn er diverse andere mogelijkheden ingebouwd. Schuif de presenter muis open en de gebruiker kan vijf speciale ‘presenteer' knoppen gebruiken. Twee pijltjes knoppen op de muis zorgen er voor dat het verwisselen van sheets bij een presentatie soepel verloopt. De presentatie kan ook door middel van een druk op de knop beëindigd worden. Na het presenteren kan de muis weer dichtgeschoven worden, zodat de gebruiker geen hinder ondervindt van de extra knoppen.

De draadloze presenter muis heeft een bereik van tien meter. Ook is de muis voorzien van een laserpointer voor het aanwijzen van elementen tijdens de presentatie. Stuntelen met een cursor van een gewone muis is dus verleden tijd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2635014). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×