Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Edimax vult nMax-productlijn aan met 802.11n router

 

Edimax Technology, leverancier van netwerkoplossingen, introduceert de 802.11n Gigabit breedbandrouter BR-6574n. Als de BR-6574n via een kabel of DSL-modem wordt aangesloten op een breedbandverbinding, kunnen netwerkgebruikers een snelle internettoegang delen en een beveiligd draadloos netwerk opzetten waarmee ze foto's, bestanden, muziek, video, printers en netwerkopslagruimte kunnen delen.

De nieuwe BR-6574 router van Edimax is gebaseerd op de draadloze 802.11n standaard en biedt overdrachtsnelheden tot 300 Mbps en een significant groter draadloos bereik. De router telt een wan en vier lan 10/100/1000 Mbps Ethernetpoorten. In een bekabeld netwerk ondersteunt de router overdrachtssnelheden tot 1000 Mbps.

Met de Wi-Fi Protected Setup (WPS)-technologie is het configureren van het draadloze netwerk een eenvoudig. Gebruikers kunnen een geavanceerde draadloze beveiliging opzetten met slechts één druk op de WPS-knop van de router. Hierdoor hoeven zij geen ingewikkelde wachtwoorden meer te onthouden of meerdere malen in te voeren. Daarnaast ondersteunt de router Virtual Server en Virtual DMZ functies voor extra beveiliging en NAT/NAPT voor het delen van een breedbandverbinding met maximaal 253 netwerkgebruikers. Voor extra gebruikersgemak is de BR-6574n voorzien van drie afneembare antennes.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2633266). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×