Managed hosting door True

Nieuwe monoprinters van OKI

OKI Printing Solutions heeft zijn aanbod monoprinters uitgebreid met een reeks nieuwe, krachtige en snelle modellen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke toepassingen, van kleine werkgroepen tot grote afdelingen. De nieuwe monoprinters zijn de B930 en de B6250, respectievelijk een professionele A3 monoprinter die hoge prestaties levert en een veelzijdige A4 monoprinter.

De B930, die in vier verschillende uitvoeringen wordt aangeboden, is een snelle printer die bij A4-gebruik tot 50 pagina's per minuut (ppm) kan printen met een resolutie van 1200 bij 1200dpi. Hierdoor, en door de korte opstarttijd van drie seconden, is de B930 een ideale printer voor snel en professioneel printen.

De B930 is veelzijdig en biedt veel invoer- en bewerkingsmogelijkheden. Zo kan de B930 een grote verscheidenheid aan printwerk aan - van visitekaartjes tot A3 documenten - waardoor bedrijven en instellingen mogelijkheden krijgen als in-house printen, dubbelzijdig (duplex)drukken, perforeren en nieten. De B930 biedt een reeks van papierinvoermogelijkheden, waaronder een High Capacity Feeder van 2000 vel. De printer vraagt hierdoor geringe aandacht en hoeft niet zo vaak bijgevuld te worden. De ‘duty cycle' bedraagt 300.000 pagina's per maand.

Net als de B930 is de B6250 een hogesnelheidsprinter voor het zware werk. De monoprinter biedt bedrijven en instellingen professionele printmogelijkheden van documenten met een resolutie van 1200 x 1200dpi. Met een korte opstarttijd en een snelheid van 30 pagina's per minuut is de B6250 een oplossing voor kleine werkgroepen of afdelingen die veel en snel A4 printwerk nodig hebben. De B6250 vervangt de B6200 en beschikt standaard over een snelle processor van 533MHz en een geheugen van 128MB. De printer ondersteunt PCL en PostScript en biedt volledige netwerkmogelijkheden. De optionele papierlade van 1500 vel zorgt voor de nodige flexibiliteit indien de printbehoefte op kantoor tussentijds toeneemt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.