Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uitbreiding professionele laptoplijnen Acer

 

Acer, leverancier van pc's, notebooks, servers en opslagsystemen, beeldschermen en randapparatuur, heeft de professionele notebooklijn aan de onderkant uitgebreid met twee nieuwe modellen in de Extensa productfamilie en zeven nieuwe modellen in de TravelMate notebookreeks. De prijzen lopen van 399 euro voor de goedkoopste Extensa tot 769 voor de duurste Travelmate.

De twee nieuwe Extensa notebooks van Acer vallen in de ‘lichte' categorie. Beide machines krijgen standaard Vista Home Basic mee. De goedkope 5220 heeft een 15,4-inch beeldscherm, draait op een Intel Celeron-processor, heeft 1 GB intern geheugen en een harde schijf met 80 GB opslagcapaciteit. De Extensa 7220 is aanmerkelijk zwaarder met 17-inch beeldscherm, Intel Celeron Dual-Core, 2 GB DDR en 160 GB harde schijf.

Alle zeven nieuwe TravelMate notebooks zijn voorzien van een CrystalBrite beeldscherm ( 4 versies met een 15,4-inch scherm (de 5000-reeks) en drie met 17-inch (de 7000-reeks)) en Vista Home Premium besturingssysteem. Ze hebben ook een geïntegreerde CrystalEye webcam en Bluetooth.

Eén Travelmate, de 5320, draait op een Intel Celeron processor, heeft 2GB intern- en 120GB opslag-geheugen. Verder zijn er drie machines in deze reeks met Intel Core 2 Duo, één met AMD Athlon 64x2 Dual-Core en twee met Turion 64x2 Dual-Core processor. De andere verschillen tussen deze machines betreft intern- en opslaggeheugen.

Met deze uitbreiding van de professionele notebooklijn biedt Acer de zakelijke gebruiker nu ruime keuze uit een compleet assortiment scherp geprijsde notebooks. De nieuwe Extensa en TravelMate instapmodellen zijn uitsluitend leverbaar via het zakelijke resellerkanaal.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2631573). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×