Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Visueel samenwerken met TANDBERG en Barco

 

TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen, en Barco, actief in het ontwerpen en ontwikkelen van visualisatieproducten, kondigen hun eerste gezamenlijk ontwikkelde product aan. Het betreft een oplossing voor telecollaboratie met 1080p high-definition video. Het grote scherm stelt organisaties in staat om visueel samen te werken en complexe gegevensbronnen real time te analyseren.

Organisaties die grote hoeveelheden gegevens in detail onderzoeken en in real time vanaf verschillende locaties met elkaar samenwerken, zoals overheden, olie- en gasmaatschappijen en bedrijven uit de automotivesector, profiteren van de integratie van de multiwindowing display systemen van Barco in combinatie met de high-definition video-oplossingen van TANDBERG. Teams op verschillende locaties kunnen nu tegelijkertijd de situatie via video bekijken en hier onmiddellijk op reageren. Experts van buitenaf kunnen gemakkelijk worden ingezet voor live analyse en discussie via een algemene interface vanaf elk op standaarden gebaseerd videosysteem.

In deze oplossing voor telecollaboratie kunnen verschillende desktop- en softwaretoepassingen, zoals SAP, geïntegreerd worden met telepresence om zo een totaaloverzicht van de situatie te krijgen. De flexibiliteit om schermen met complexe informatie en rich media groter of kleiner te maken, stelt experts in staat zich te focussen op een specifiek scenario.

De nieuwe oplossing bevat standaard de TANDBERG C90 Telepresence engine en high-definition camera's, die geïntegreerd zijn in Barco's XDS Control Center software. Deze multi-window software draait op een groot aantal platformen van Barco, zoals lcd-panelen, projectoren en single- en multi-channel projectiesystemen. Het meest recente en indrukwekkende systeem is de XDC-3000, een visualisatiesysteem van tien megapixels met een enkelvoudige projector. Dit systeem stelt gebruikers in staat gegevens uit verschillende bronnen gelijktijdig te visualiseren in hun oorspronkelijke resolutie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2629845). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×