Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uitbreiden van ExpressCard naar PCI

ADLINK introduceert de ECS-8582-4S, een multi-slot uitbreidingssysteem van ExpressCard naar pci, waarbij uitgebreid kan worden met vier pci-sloten. De ADLINK ECS-8582-4S wordt in Nederland op de markt gebracht door JMS Industrial Automation.

De ECS-8582-serie breidt het aantal 5V en 3,3V sloten van een laptop uit door deze via een Express kaart met een kabel van maximaal zeven meter lengte te koppelen aan een extern kabinet. Randapparatuur geïnstalleerd op het gekoppelde kabinet gedraagt zich en werkt alsof deze direct op het host systeem is geïnstalleerd. Er is geen additionele driver of software nodig.

Het multi-slot systeem biedt onder meer uitbreiding van het i/0-vermogen van meet- en regelsystemen tot meer dan het beperkte aantal pci-sloten onboard, zoals normaal toegepast in host systemen. De ECS-8582-serie is bestand tegen hoge temperaturen en grote trillingen. Host systemen met een pci ExpressCard interface kunnen daarom op een veilige afstand van dergelijke bronnen worden geplaatst en rechtstreeks pci-randapparatuur op afstand controleren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.