Managed hosting door True

E-on Software komt met vijf 3D-producten

CD & E introduceert de Vue-productlijn van E-on Software op de Nederlandse markt. De reeks bestaat uit de pakketten Vue 6 Easel, Esprit, Pro Studio, Infinite en Pro xStream. De pakketten zijn in lijn met elkaar en lopen op van gebruik door hobyisten tot professionele kunstenaars en studio's.

De reeks E-on grafische software die door CD&E op de markt wordt gebracht start met het pakket Vue 6 Easel, bedoeld voor digitale kunstenaars en hobbyisten die op zoek zijn naar een eenvoudige introductie in 3D landschap. Met de uitgebreide en gemakkelijk te gebruiken aanbod aan functies, is het mogelijk om in korte tijd producten in 3D te maken.

Vue 6 Esprit, de 3D-applicatie voor kunstenaars en illustratoren legt de nadruk op intuitieve workflow, geavanceerde renderingmogelijkheden en de ruime integratie met Poser, een e-Frontier product. Met de 3D tools van Vue en zijn renderkwaliteit,
inspireert de software volgens de leverancier tot het maken van 3D art van allerlei soort.

Voor de goed onderlegde digitale kunstenaar die verregaande controle zoekt over het maken van complexe scenes, en dat alles binnen een intuitieve workflow is er Vue 6 Pro Studio. Deze applicatie integreert Vue 6 Esprit met de technologie van de modules
Botanica (eigen bomen en planten maken) , LightTune (lichteffecten), DeepAccess (asset management, HyperVue (netwerk rendering) en EcoSystem (natuurlandschappen maken).

Vue 6 Infinite biedt high-end landschapsoplossingen voor 3D animators en commerciële studios. De focus is gericht op geavanceerde animatie en integratie gereedschappen, verregaande controle, flexibiliteit en interoperability met andere 3D software. Het biedt een high-end 3D landschap oplossing voor SFX studios, animators, illustratoren, architecten en CG professionals. De focus ligt erg sterk op kracht, productiviteit en interoperability met bestaande toolkits.

Top-product is Vue 6 Pro xStream. Dit pakket biedt professionele kunstenaars een complete toolset voor het maken van hoogwaardige en realistische natuurlijke omgevingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.