Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tandberg Data StorageLoader LTO-4

Tandberg Data introduceert de StorageLoader LTO met vierde-generatie LTO Half Height tape drives (LTO-4 HH). De StorageLoader LTO is een instapoplossing voor geautomatiseerde back-ups en biedt opslag en capaciteit in een compact 1U-formaat.

De StorageLoader LTO van tandberg Data is beschikbaar in verschillende varianten met LTO-1-, LTO-2-, LTO-3- en LTO-4 Half Height-drives. De oplossing biedt gecomprimeerde opslagcapaciteit tot 12,8TB, doorvoersnelheden tot 576GB/uur en is beschikbaar met LVD SCSI- of SAS-connectiviteit.

De introductie van LTO-4 HH binnen de StorageLoader LTO verdubbelt de opslagcapaciteit. Verder dringen de prestaties de back-up- en hersteltijden terug. LTO-4 HH biedt klanten ook hardware-encryptie op basis van de 256bits Advanced Encryption Standard (AES). Dit is het hoogste niveau van versleuteling en staat zo borg voor dataprivacy en compliance.

De LTO worm-functionaliteit (write once, read many) helpt gebruikers bij het beter voldoen aan eisen op het gebied van compliance. Regelgeving als die van de SEC en Sarbanes-Oxley bepaalt onder meer hoe lang data bewaard, beveiligd en ongewijzigd moet blijven.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.