Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Little Big Disk Quadra met 1TB

 

LaCie komt met de Little Big Disk Quadra 1TB. LaCie levert hiermee naar eigen zeggen een mobiele harde schijf met op dit moment de grootste capaciteit. Samen met reeds verschenen 400 GB en 500 GB uitvoeringen zijn de Little Big Disks van Lacie het antwoord op veeleisende applicaties en opslag van digitale content.

De Little Big Disk Quadra 1TB van LaCie bevat twee 2,5-inch harde schijven die samenwerken in een RAID 0-configuratie. Dit resulteert in doorvoersnelheden tot 110 MB/s via eSATA of tot 80 MB/s via FireWire 800. De Little Big Disk heeft universele connectiviteit met een eSATA 3 Gbits-, twee FireWire 800- (geschikt voor FireWire 400) en een USB 2.0-poort.

Deze nieuwe Little Big Disk heeft geen ventilator nodig dankzij het bekende d2-design van Neil Poulton. Dit zorgt voor een uiterst stille werking. De schijfeenheid wordt, ondanks de twee 2,5-inch schijven, van stroom voorzien via de FireWire-aansluiting en weegt nog geen 650 gram. Dit is tot 60 procent lichter dan conventionele desktopdrives. Hiermee is de harddisk een goed alternatief voor mobiele gebruikers die een veelzijdig opslagapparaat nodig hebben voor veeleisende computerapplicaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2597116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×