Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Effectiever beheer van bestandsomgevingen

 

Brocade introduceert een gebruiks- en analyseprogramma dat bedrijven helpt bij het krijgen van inzicht in de explosieve groei van bestandsdata in gedistribueerde netwerken. Brocade File Insight is een rapportagetool voor Microsoft Windows-beheerders die gedistribueerde bestandsomgevingen beheren op basis van Server Message Block-protocollen (SMB) of Common Internet File System-protocollen (CIFS).

File Insight van Brocade biedt beheerders een snelle en eenvoudige manier om inzicht te krijgen in Windows-bestandsdata. De tool verzamelt bestandsmetadata en genereert relevante rapporten over bestandsleeftijd, -grootte, -type en andere statistieken vanuit de gedistribueerde omgeving voor bestandsopslag.

Brocade File Insight onderscheidt zich van besturingssysteemtools doordat het rapportages genereert over heterogene SMB-/CIFS-gebaseerde storageomgevingen. Daarnaast gebruikt de applicatie weinig capaciteit, is eenvoudig in gebruik en niet-verstorend. Bovendien kan File Insight binnen enkele minuten honderdduizenden bestanden scannen. De tool is losstaand te gebruiken als oplossing voor zelfanalyse of als onderdeel van een gestroomlijnde Brocade File Insight Value Assessment.

Leveranciers van Windows- en storageoplossingen kunnen met Brocade File Insight extra analysediensten aanbieden aan hun gebruikers. De oplossing voegt kostenbesparingen toe aan de analyse van bestandsomgevingen. Gebruikers kunnen informatie over hun bestandsomgeving interpreteren en beschikken over gedetailleerde analyserapporten, waaronder risico- en kostenanalyses. Specifieke, geanalyseerde gebieden zijn onder andere capaciteit, groeitrends, bestandskarakteristieken (leeftijd, type en omvang), overwegingen op het gebied van bedrijfscontinuïteit, kosten en risico's van bestandssystemen, en compliancy.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2595192). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×