Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe SnagIt beeldbewerkingssoftware

 

CD & E Distribution komt met een nieuwe versie van SnagIt. Versie 9.0 stelt de pc-gebruiker in staat om willekeurige afbeeldingen, inclusief scrolling windows, objecten, menu´s, video- en tekstbestanden en webpagina´s te capturen, bewerken en delen, voor verder gebruik in e-mails, instant messages, PowerPoint presentaties, MS Office documenten, iPod, marketing- en verkoopmateriaal, technische documentatie, handouts, websites en blogs

Ten opzichte van de voorgaande versie zijn er enkele interessante kenmerken aan SnagIT toegevoegd. Met ‘Go with the flow' past versie 9 zich aan aan de workflow. Het combineren van afbeeldingen is vereenvoudigd met een drag-and-drop-functie. Captures worden nu door SnagIt automatisch voorzien van een van tag of flag en opgeslagen waardoor ze snel zijn terug te vinden op sleutelwoorden, flags en bestandsgegevens. Tot slot zijn de menu's voor de edittools opnieuw ontworpen om veel gebruikte features nog sneller terug te kunnen vinden.

SnagIT 9.0 draait onder Windows 2000/XP/Vista met minimaal 512 MB vrij RAM-geheugen. Op de harde schijf moet minimaal 60 MB vrije ruimte beschikbaar zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2595143). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×