Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Van ExpressCard naar PXI

 

Adlink introduceert een nieuw multi-slot uitbreidingssysteem van ExpressCard -naar PXI. Het systeem bestaat uit de EC-8560 ExpressCard en de bijbehorende PXI-8565 PXI-kaart.

De EC-8560/PXI-8565 van Adlink breidt het aantal PXI sloten van een laptop uit door deze via een Express kaart met een kabel van maximaal zeven meter lengte te koppelen aan een externe unit. PXI randapparatuur geïnstalleerd op de gekoppelde unit gedraagt zich en werkt alsof deze direct op het host systeem is geïnstalleerd. Er is geen additionele driver of software nodig.

De EC-8560/PXI-8565 realiseert PCI Express-gebaseerde controle op de PXI modules en bestaat uit de EC-8560 ExpressCard uitbreidingskaart voor de laptop, een afgeschermde kabel en de PXI-8565 PXI remote uitbreidingskaart. De EC-8560 is beschikbaar als ExpressCard/34 vormfactor, maakt gebruik van een x1 slot en communiceert met het uitgebreide PXI chassis via een afgeschermde en gedraaide kabel. De PXI-8560 remote uitbreidingskaart converteert vervolgens het PCI Express-signaal naar een 32-bit/66 MHz PCI-interface voor extra PXI sloten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2592828). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×