Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie van VisibleLogistics

 

BitLogistics kondigt een nieuwe versie aan van VisibleLogistics, een logistiekoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Deze nieuwe versie voegt langverwachte functionaliteit toe, maar ook veel kleinere verbeteringen en bugfixes.

VisibleLogistics van BitLogistics is online, on-demand software, die bestellingsmanagement en zichtbare logistieke keten biedt aan het midden- en kleinbedrijf. Deze aanpak van bestellingsmanagement helpt business partners eenvoudig en effectief samen te werken, op een zelfde manier als moderne sociale en zakelijke netwerken op het internet.

Een Resource module stelt gebruikers in staat operationele middelen te beheren. De Catalogus module laat gebruikers hun inventaris bijhouden. Nieuw is ook de mogelijkheid om bijlagen aan orders toe te voegen en zoeken op tags en tekst.
Het ontwikkelteam van BitLogistics heeft ook de contact module, order schermen en de status updates verbeterd om een betere gebruikservaring te kunnen bieden.

Tenslotte is een api (application program interface) ontwikkeld die integratie met andere softwaresystemen mogelijk maakt. Deze stelt ontwikkelaars in staat grote hoeveelheden informatie te importeren maar ook te ontsluiten. De api zit echter niet in de gratis versie van VisibleLogistics.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2591486). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×