Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC-oplossingen voor Oracle OLTP en Data Warehouse

 

EMC presenteert oplossingen en configuraties die organisaties helpen efficiënter en effectiever een EMC informatie-infrastructuur te installeren in Oracle transactie- en datawarehouse omgevingen. Het wordt daarmee eenvoudiger om het juiste opslagplatform tegen lage kosten aan de specifieke Oracle-toepassing te koppelen.

De nieuwe oplossingen, gebaseerd op EMC Celerra NS Series, verenigen productie- en ontwikkelomgevingen met disaster recovery voor geconsolideerde Oracle midsize enterprise-omgevingen. De producten vormen een aanvulling op de bestaande Oracle OLTP oplossingen die zijn gebaseerd op EMC CLARiiON en op het EMC Proven Solutions portfolio voor Oracle OLTP. Daarnaast introduceert EMC ook diverse best practices en referentie architecturen voor Oracle OLTP oplossingen.

Samen met Oracle heeft EMC het Oracle Optimized Warehouse Initiative uitgebreid. Aanvullend op eerdere geoptimaliseerde configuraties met Dell, hebben EMC en Oracle nieuwe configuraties ontwikkeld, gebaseerd op Intel dual core en EMC CLARiiON CX3 opslagsystemen. Met de geoptimaliseerde configuraties kunnen organisaties hun purchase cycle verkorten en data warehouse-installaties stroomlijnen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2591439). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×