Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ABZ introduceert nieuwe release e-Calc

 

Solera dochteronderneming ABZ komt met een nieuwe release van e-Calc voor autoschadeherstelbedrijven. In deze versie is een aantal verbeteringen doorgevoerd dat het schade-afhandelingsproces efficiënter en eenvoudiger maakt. De belangrijkste verbeteringen hebben betrekking op AudaPad en AudaID.

In Nederland maken ruim vijftienhonderd autoschadeherstelbedrijven gebruik van de e-Calc. In de nieuwe versie is vooral veel aandacht uitgegaan naar de AudaPad (exacte grafische detailweergaven van 95 procent van het Nederlandse wagenpark) en AudaID (verkrijgen van alle relevante voertuiggegevens door invoering van kentekennummer) applicaties. Aan de Audatex (opstellen van een norm-calculatie) applicatie is niets gewijzigd.

AudaPadWeb is de online vervanger van de lokale AudaPad software. Het updaten van het modellenprogramma gebeurt daardoor niet meer via de maandelijkse update cd-rom's maar direct via internet. In AudaPadWeb worden de AudaPad modellen centraal geactualiseerd waardoor de gebruiker altijd de beschikking heeft over de juiste AudaPad modellen. Een ander voordeel is dat importeren en exporteren niet meer noodzakelijk is omdat AudaPadWeb volledig geïntegreerd is in e-Calc.

Het succes van AudaID, na de introductie in oktober 2007, was reden om AudaID in de nieuwe release van e-Calc een prominentere plaats te geven. AudaID kan nu gebruikt worden als de toegangspoort naar AudaPadWeb en vervolgens voor het opstellen van een Audatex- normcalculatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2589490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×