Managed hosting door True

Linksys komt met opvolger WRT54G router

Linksys, een Cisco-divisie, introduceert de opvolger van de Linksys by Cisco WRT54G router: de Wireless-G Broadband Router WRT54G2. De router heeft de Linksys EasyLink Advisor (LELA) aan boord, een toepassing die netwerkadvies geeft.

De nieuwe Wireless-G Broadband Router WRT54G2 heeft hetzelfde slanke profiel als de Linksys by Cisco WRT160N en WAG160N. In het nieuwe ontwerp zijn de antennes geïntegreerd, zonder daarbij het zendbereik te beïnvloeden.

De WRT54G2 wordt geleverd met de Linksys EasyLink Advisor (LELA). Dit softwarepakket is speciaal ontwikkeld om installatie en het gebruik van een draadloos netwerk eenvoudiger te maken. Ook zorgt de toepassing ervoor dat het netwerk beveiligd en operationeel blijft. LELA controleert periodiek of er updates beschikbaar zijn voor alle Linksys producten op het netwerk, en kan aangesloten apparaten en computers beveiligen. De intuïtieve interface vereenvoudigt de installatie en gebruik van een thuisnetwerk, waardoor het makkelijker en toegankelijker is dan ooit tevoren.

De beveiliging van de WRT54G2 kan worden geconfigureerd met één simpele druk op de knop. De WPS-technologie (Wi-Fi Protected Setup) is ontwikkeld om de beveiliging van draadloze apparaten gemakkelijker te maken. Met één druk op de WPS-knop van de router en een WPS-compatibel product kan op eenvoudige wijze een beveiligde verbinding tot stand gebracht worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.