Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Krachtige lcd-projector van NEC Display Solutions

 

NEC Display Solutions breidt de NP-serie desktopprojectoren uit met een nieuw model met lcd-technologie. De NEC NP905 heeft een wlan usb-adapter, die in verbinding met Windows Vista een plug & play-netwerk opbouwt voor comfortabel, draadloos presenteren. De aansluiting op het lokale netwerk vindt snel en makkelijk plaats zonder extra software.

Bij de NEC NP905 zorgt de geïntegreerde Plug & Play draadloze-lan-functionaliteit die via een usb-interface verbonden is met Windows Vista voor presenteren zonder beperkend snoer. Met behulp van de Windows Remote Desktop-functie kan deze informatie op de netwerk-pc via de projector geopend worden, als een usb-muis/toetsenbord op de projector aangesloten wordt.
Gebruikers kunnen via de applicatie Windows Network Projector van Windows Vista de gegevens die op het display van de pc weergegeven worden naar de projector sturen. Extra software of administratorrechten zijn daarvoor niet vereist.

Voor de videobeeldkwaliteit wordt gebruikgemaakt van de HQV-technologie (Hollywood Quality Video) van Silicon Optix. Met behulp daarvan wordt een optimale ruisonderdrukking, de-interlacing, hoogwaardige detailweergave of filmmode-herkenning verzekerd. Een helderheid van 3.000 ANSI-Lumen en XGA-resolutie zorgen voor uitstekende beelden. Een vernieuwing in deze productklasse is ook de ondersteuning van DICOM-simulatie (Digital Imaging and Communication in Medicine), waarmee medische beeldbestanden met grote grijswaarden bijvoorbeeld voor opleidingen of studiebijeenkomsten weergegeven kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2583249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×