Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Emerson Network Power introduceert Energy Logic

 

Emerson Network Power introduceert Energy Logic, een stappenplan dat datacenterbeheerders, it-managers, cio's en facility-managers voorziet van een aanpak waarmee ze energie kunnen besparen. Energy Logic brengt ook in kaart hoe deze managers besparingen kunnen kwantificeren en inzicht krijgen in de return on investments.

Energy Logic van Emerson Network Power is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en ontwerp, en helpt it- en facility-managers om juiste en effectieve beslissingen te nemen voor wat betreft het optimaliseren van energieverbruik en het minimaliseren van kritische beperkingen van middelen (energie, koeling en ruimte). Daarbij wordt geen beroep gedaan op de beschikbaarheid of flexibiliteit van it-systemen.

Emerson Energy Logic is gebaseerd op het ‘cascade-effect'. Bij dit principe kan een Watt, die bespaard wordt op processorniveau, uiteindelijk 2,84 Watt aan totale besparing opleveren. Dit is mogelijk door de wisselwerking tussen het gebruik en het energieleveringscircuit. Als resultaat ziet de gebruiker met Energy Logic de gekwantificeerde besparingen en een schatting van wanneer de return on investment (roi) van elke aanbevolen actie binnen het stappenplan behaald is.

Het volgen van de omschreven stappen kan leiden tot een besparing van 50 procent van het energieverbruik. De exacte stappen van het Energy Logic-plan zijn te vinden in de nieuwe white paper van Emerson Network Power: ‘Energy Logic: Reducing Data Center Energy Consumption by Creating Savings That Cascade Across Systems'.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2582614). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×