Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hitachi Storage Command Suite

 

Hitachi Data Systems, leverancier van service oriented storage-oplossingen, introduceert een portfolio geavanceerde softwareoplossingen voor storagebeheer. De Hitachi Storage Command Suite omvat geïntegreerde softwaretools voor eenvoudiger beheer van de storage-infrastructuur.

De Hitachi Storage Command Suite biedt klanten de mogelijkheid block-, file en content data assets te beschermen. De nieuwe beheersoftware complementeert de Universal Storage Platform V-familie, inclusief de Hitachi Dynamic Provisioning-software.

De snelgroeiende hoeveelheid data die opgeslagen en verspreid wordt over meerdere heterogene storage-infrastructuren, zorgt voor een toename van risico's. Ook de kosten van de beschikbaarheid van applicaties, prestaties en data recovery nemen toe. De Hitachi Storage Command Suite levert onafgebroken datamobiliteit, geavanceerde replicatie en beheerdiensten voor tiered storage, verspreid over heterogene bestand-, object- en block-gebaseerde storage assets. Hierdoor kunnen de risico's en kosten van storage-beheer aanzienlijk worden vermindert, zegt de producent.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2582601). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×