Managed hosting door True

Solid Edge met synchronous technology

Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division en aanbieder van software en diensten voor product lifecycle management (PLM), introduceert Solid Edge software met synchronous technology. Deze nieuwe editie is de eerste versie met de nieuwe digitale productontwikkelingstechnologie die Siemens PLM Software recent heeft aangekondigd.

Solid Edge met synchronous technology is een kerncomponent van de Velocity Series-portfolio en combineert de snelheid en flexibiliteit van direct modelleren met de controle van door 3D bematingsgestuurd ontwerp, met een snelle, flexibele ontwerpervaring als gevolg.
Solid Edge met synchronous technology bevat een aantal essentiële verbeteringen die innovatie versnellen, waaronder interactieve mogelijkheden van manipulatie, snellere editing tools, ingebouwde multi-cad-mogelijkheden en 2D/3D workflow-integratie.

Ook de snelheid en flexibiliteit van ontwerpaanpassingen worden door nieuwe hulpmiddelen verhoogd. Alle tools in Solid Edge werken met geïmporteerde cad-data op dezelfde manier als met Solid Edge's eigen modellen. Cruciale geometrische condities blijven zo gehandhaafd tijdens het wijzigen. Tot slot zorgen bekende 2D werkwijzen binnen de 3D-omgeving ervoor dat gebruikers snel experts worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.