Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intermec IP30 handheld RFID-reader

 

Intermec introduceert de IP30 add-on RFID-reader, een kosteffectieve, compacte, wereldwijd gecertificeerde oplossing waarmee rfid lees/schrijf mogelijkheden worden toegevoegd aan Intermec mobiele computers, waaronder de CN3, CN3e, CK61 en CK61ex.

De Intermec IP30 is volgens Intermec het meest veelzijdige handheld rfid-systeem dat vandaag de dag beschikbaar is en de eenvoudige bevestiging biedt gebruikers ongeëvenaarde flexibiliteit. Als gevolg van een combinatie van datacollectiemethoden, gps-lokalisatie en communicatie via meerdere radio's, biedt de IP30 mobiele lees/schrijf mogelijkheden zowel in gebouwen als daarbuiten.

De IP30 kan worden aangeschaft voor, of toegevoegd worden aan, een bestaande installatie van CN3-serie of CK61 mobiele computers, waardoor gebruikers rfid-mogelijkheden kunnen toevoegen of het aantal rfid-installaties uitbreiden. Gecombineerd met de Intermec CK61ex wordt de De IP30 een geïntegreerde near/far barcode imager. Hiermee is het mogelijk om 1D- en 2D-barcodes te lezen op een afstand tot vijftien meter, waarmee de opties voor rfid datacollectie aangevuld worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2580609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×