Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP ProLiant BL2x220c G5 twee-in-één bladeserver

 

HP komt met een nieuw initiatief dat zich richt op het leveren van producten en diensten, die ontworpen zijn om de kosten van de infrastructuur van steeds groter wordende omgevingen te reduceren. Het eerste product is de HP ProLiant BL2x220c G5 twee-in-één blade server, speciaal ontwikkeld om ruimte te besparen zodat de groei aan servers en data-opslag blijft passen in bestaande data centers.

De Intel Xeon-based HP ProLiant BL2x220c G5 is volgens Hewlett Packard 's werelds eerste server blade die twee onafhankelijke servers combineert in één enkele blade. Deze speciaal ontworpen blade helpt scale-out klanten kosten voor hun datacenter infrastructuur te verminderen en de ruimte die nodig is met de helft te reduceren. Daarmee past meer server- en opslagcapaciteit in de bestaande ruimte.

Door het twee-in-één design levert de BL2x220c twee keer de rekenprestatie en geheugencapaciteit van een traditionele bladeserver. Het design, tezamen met de mogelijkheid om een 68 procent betere prestatie per Watt neer te zetten dan vergelijkbare configuraties, maakt de server blade een product voor scale-out omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2573983). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×