Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Windows Vista-gecertificeerde LCD-projector

 

NEC Display Solutions biedt gebruikers met de nieuwe NEC NP3151W een Windows Vista-gecertificeerde lcd-projector met wlan-functie. De projector beschikt over meerdere aansluitingen en signaalingangen. NEC biedt voor de NP3151W optioneel vijf wisselobjectieven met bajonetsluiting.

De nieuwe NEC NP3151W komt tegemoet aan de vraag naar presenteren in het wide screen-formaat. De WXGA-resolutie van 1280 x 800 beeldpunten en de hoge lichtsterke van 4000 ANSI-Lumen zorgen voor gedetailleerde projecties in het 16:9-formaat. Bovendien beschikt de projector over een ingebouwde WLAN-functie waarmee een draadloze en eenvoudige toegang tot het netwerk wordt gegarandeerd. Dankzij de Windows Vista-gecertificeerde Plug & Play-aansluiting zorgt de in Windows Vista ingebouwde applicatie 'Windows Network Projector' ervoor dat de NEC NP3151W draadloos kan presenteren. Er zijn geen beheerdersrechten nodig omdat er geen extra software hoeft te worden geïnstalleerd.

De nieuwe Wide Screen-projector is hiermee optimaal geschikt voor toepassing in grote conferentieruimtes, bij evenementen en shows en in collegezalen van universiteiten of andere onderwijsinstellingen. Voor toepassing in deze presentatieruimtes zijn vijf wisselobjectieven beschikbaar, waarmee projectieafstanden van 0,89 meter tot meer dan vijftig meter kunnen worden gerealiseerd. Door verticale en horizontale Lens Shift-functie hoeft de projector niet waterpas neergezet te worden om toch een vervormingsvrij beeld te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2571808). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×