Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP Pavilion Artist Edition notebook

HP presenteert de Pavilion dv2899 Artist Edition notebook. Dit model is ontworpen voor en door de ‘tech-savvy' jeugd. Het winnende design van de HP en MTV Networks' ‘Take Action. Make Art' wedstrijd is verwerkt in de notebook. De Portugese artiest João Oliveira liet zich hiervoor inspireren door het thema ‘Aziatische odyssee'.

Door de invloeden van de hedendaagse popcultuur - waarin retro elementen gecombineerd worden met moderne technologie - is de HP Pavilion dv2899 Artist Edition notebook een opvallend mode accessoire, waarmee jongeren zich van de massa kunnen onderscheiden. Het winnende design is overal in doorgevoerd: in de behuizing en de polsondersteuning, maar ook in de schermachtergrond en de verpakking. Daarnaast wordt er bij iedere Artist Edition notebook een bijpassende tas meegeleverd.

De HP Pavilion dv2899 is een volwaardige pc met 14-inch beeldscherm, Intel Core 2 Duo processor en NVIDIA GeForce 8400M GS grafische kaart. Verder is Quickplay geïntegreerd met Internet TV en geeft met één klik toegang tot DVD's en TV kanalen. De HP WebCam en YouCam applicatie zorgen ervoor dat de gebruiker zowel gezien als gehoord kan worden op internet. Met de HDMI poort kan de notebook direct op een ‘full HD' scherm aangesloten worden voor een nog beter beeld.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.