Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Print Plug-In voor Adobe Photoshop

 

Epson introduceert een nieuwe Print Plug-In voor Adobe Photoshop en gerelateerde producten. De software is speciaal ontworpen voor de populaire Adobe Photoshop CS en Elements producten en is bedoeld voor de gebruikers van A3+-printers, waaronder de Epson Stylus Pro 3800 en de nieuwe Stylus Photo R2880.

De nieuwe Print Plug-In van Epson biedt meer functionaliteit en flexibiliteit, wat het afdrukken van afbeeldingen met bewerkte kleuren sneller en gemakkelijker maakt. De interface splitst de rij afdruktaken in drie stappen: selecteren afbeeldingen, selecteren/definiëren lay-out en printerinstellingen plus preview. Hierdoor verloopt het afdrukproces eenvoudig en efficiënt, het scherm van elke stap is modulair opgebouwd en kan worden geminimaliseerd om de ruimte op het scherm te optimaliseren.

De lay-outfunctie automatiseert het lay-outproces en stelt de gebruiker in staat uit drie typen lay-out te kiezen: template lay-out, index lay-out en free lay-out. Deze lay-out typen kunnen over meerdere pagina's worden ingesteld. Standaard zijn er meer dan 170 templates beschikbaar, van creditcardformaat tot A2. Het is zelfs mogelijk om persoonlijke templates aan te maken en voor regelmatig gebruik op te slaan. Als de lay-out eenmaal is gekozen, hoeft de gebruiker alleen de afbeeldingen naar de template te slepen om ze hieraan toe te voegen.

Kleurbeheer kan voor zowel direct kleurbeheer via de printerdriver als voor kleurbeheer op basis van een ICC-profiel worden geautomatiseerd. De gebruiker kan daarnaast zijn eigen ICC-profielen voor specifieke afdrukmedia aanmaken. De previewfunctie geeft de mogelijkheid een afdrukvoorbeeld te maken van de uiteindelijke lay-out, voordat met afdrukken wordt begonnen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2567901). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Epson
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×