Managed hosting door True

Nieuwe HP-servers en breder CRM-portfolio

HP komt met een uitbreiding van het mid-market portfolio en introduceert twee energiezuinige ProLiant servers en een verbreed customer relationship management (crm) portfolio. Naast de HP ProLiant BL260c G5 BladeSystem en HP DL120 G5 server introduceert de ict-leverancier verbeterde crm-configuratiemogelijkheden, op Linux gebaseerde beheertools en remote access technologie.

De BL260c past in de HP BladeSystem c3000 en c7000 enclosures en is ontworpen voor filialen en kantoren op afstand met kleine of virtuele machine-omgevingen. Het ondersteunt crm, enterprise resource planning, database applicaties, webapplicaties, file/print service en high-performance computing. De HP ProLiant DL120 is een rack-optimized HP ProLiant server die middelgrote organisaties in staat steltom efficiënter te werken. De single-processor DL120 bevat de laatste Intel Xeon technologie.

CRM en Linux

HP heeft verder next-generation server- en storagetechnologieën geïntegreerd in Microsoft Dynamics crm configuraties voor middelgrote organisaties. Hiermee wordt de levertijd significant verlaagd en een klantgerichte strategie ondersteund. Verder bieden nieuwe, door Oracle gevalideerde, Oracle Siebel CRM Professional Edition configuraties middelgrote organisaties een betaalbare oplossing die ook eenvoudig in gebruik is.

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar op Linux gebaseerde oplossingen voor middelgrote organisaties, introduceert HP vijf Oracle databaseconfiguraties voor HP BladeSystemen en ProLiant systemen die draaien onder Linux. Deze configuraties bieden ondersteuning aan 75 tot vierhonderd gebruikers. HP Insight Control Environment for Linux is een complete, eenvoudig te installeren Linux beheeroplossing. Het bevat Linux clustertechnologie die de prestaties van applicaties verbetert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.