Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TallyGenicom hoge snelheid matrix-printers

TallyGenicom, leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, heeft het assortiment dot matrix printers uitgebreid met de modellen 2440 en 2540. Beide printers zijn specifiek ontworpen om, binnen de huidige drukke back-office-omgevingen, met hoge prestaties documenten af te drukken.

In omgevingen zoals de detailhandel, de gezondheidszorg en de lokale overheid, waar hoog volume, compacte printers een norm zijn, voldoen de TallyGenicom 2440 en 2540 aan hoge normen met betrekking tot betrouwbaarheid en leesbaarheid van essentiële documenten. De 2440 en 2540 hebben bijvoorbeeld een hoge afdruksnelheid van maximaal 576 karakters per seconde (cps) en er kan makkelijk gewisseld worden tussen verschillende soorten te bedrukken media zoals etiketten, facturen, verslagen, et cetera.

De TallyGenicom 2440 en 2540 zijn ideaal voor toepassingen waar afdruksnelheid, doorvoer en flexibel papierbeheer van vitaal belang zijn. Beide printers hebben een optie voor 9 of 24 pins printkoppen ter ondersteuning van verschillende print kwaliteitseisen en zijn geschikt voor afdrukken op zowel smal als breed formaat. Deze nieuwe dot matrix printers bieden een kosteneffectieve oplossing binnen het segment tot 20.000 pagina's per maand, een inktlint capaciteit van acht miljoen tekens en een groot aantal verbindingsmogelijkheden zoals RS232 en Ethernet.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.