Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: Aquavision AVF 57-4LCD waterbestendige tv

 

Voor de avondmens die zijn (of haar) ochtend altijd te krap vindt: een tv voor onder de douche! Het Britse bedrijf Aquavision komt met de AVF 57-4LCD, een waterbestendige high definition lcd-tv van maar liefst 57 inch.

Natuurlijk kan deze waterdichte tv ook gemonteerd worden in de keuken, voor het snelle ochtendontbijt, of bij het bad. Maar dan dient het beeldscherm waarschijnlijk niet voor tijdwinst in de ochtend, maar voor tijdverdrijf in de avond. Want een bad nemen, dat doe je niet 'even snel' terwijl je eigenlijk al had moeten aansluiten in de file.

De AVF 54-4LCD is niet alleen maar waterbestendig, leverancier Aquavision heeft ook serieus nagedacht over gebruik in de badkamer. Zo is het apparaat voorzien van schermverwarming om beslaan door de hogere luchtvochtigheid in de douche (of bij het bad) te voorkomen.

Het scherm heeft diverse aansluitingen (SCART, S-Video en HDMI) en haalt een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Dankzij een speciale bovenlaag, Mirrorvision geheten, is het scherm een spiegel wanneer het uitgeschakeld is. Dus het tijdbesparnede scheren onder de douche kan ook nog gewoon.

Afstandbediening.

Verder heeft deze televisie een seriële poort (RS232) voor aansluiting op computerapparatuur, zoals apparaten voor home automation. Daarmee is het scherm, met ingebouwde analoge én digitale tuners, van elders in het huis te bedienen. Maar zappen tijdens het douchen of badderen kan natuurlijk ook; de meegeleverde afstandbediening is ook waterbestendig.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2556567). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×