Managed hosting door True

Switches en Host Bus Adaptors van Brocade

Brocade introduceert een nieuwe serie switches en server Host Bus Adapters (HBA). Daarnaast presenteert het bedrijf de nieuwe, geavanceerde netwerkmogelijkheden voor zowel de switches als de HBA's. Deze vereenvoudigen het end-to-end-beheer van server- en storage-omgevingen in datacenters - inclusief datamigratie en -beveiliging.

De Brocade 300 Entry-Level Switch biedt acht tot 24 poorten, de Brocade 5100 Switch 24 tot 48 en de Brocade 5300 Enterprise Switch 48 tot 80 poorten. Alle nieuwe 8 Gbit/sec-switches beschermen en complementeren de investeringen van de klant omdat ze uitwisselbaar zijn met de reeds bestaande Brocade 1, 2 en 4 Gbit/sec SAN-apparaten, inclusief McDATA-technologie en -producten.

De nieuwe HBA's van Brocade zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoefte aan betere prestaties, connectiviteit en virtualisatie in zakelijke datacenters. De HBA's zijn gemaakt om de I/O-prestatie bij de server te vergroten tot 500.000 IOP's (Input/Output Operations Per Second) per poort. Dit is een belangrijke factor in sterk gevirtualiseerde omgevingen. Ook zijn de HBA's ontworpen om de nieuwe QoS, datamobiliteit en dataversleutelingsopties te ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.