Managed hosting door True

16GB sd-kaart van Traxdate

Traxdata heeft een 16GB Secure Digital High Capacity (SDHC)-geheugenkaart aan het productportfolio toegevoegd. Daarnaast zijn nu ook miniSDHC- en microSDHC-geheugenkaarten van Traxdate in Nederland leverbaar.

Op Traxdata's SDHC van 16GB kunnen ongeveer 5000 vier-megapixel-foto's of ongeveer 6 uur en 40 minuten MPEG-2-video gezet worden. De kaarten zijn geclassificeerd als Klasse 6 voor de gegevensoverdrachtsnelheid (de hoogste snelheidsklasse die momenteel beschikbaar is). Dit betekent dat gegevens geschreven kunnen worden met een minimale snelheid van 6MB per seconde. Daardoor zijn de kaarten geschikt voor high-definition-video's en -foto's.

Daarnaast geeft Traxdata twee nieuwe formaten geheugenkaarten voor de Nederlandse markt vrij, een miniSDHC-geheugenkaart van 4GB en 8GB en een microSDHC-geheugenkaart van 4GB. De miniSDHC en microSDHC zijn bedoeld voor mensen die hun mobiele telefoons gebruiken voor het maken van foto's, downloaden en opslaan van muziek op hun telefoons of voor mensen die hun mobiele toestel gebruiken voor complexere zaken als het versturen van e-mail, opslaan van Office-documenten en gebruikmaken van het internet. Beide formaten zijn ook geclassificeerd als Klasse 6-geheugenkaarten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat is de kostprijs van de 16GB sd-kaart van Traxdate ?
Dank en vr. gr.

heren,hierbij vraag ik u om de traxdata cd's.
ik heb zo goede ervaring met uw cd's.
ik kan ze hier in nederland nergens meer kopen.
het mag ook op spindle zijn.
met vriendelijke groeten
mevr.e.van haagen
de lannoystraat 4
4931 ep
geertruidenberg
nederland

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.